madlyfioi7i

Overview

  • Founded Date 22 November 1989
  • Sectors Protective Services
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 43

Company Description

Hogyan játszható a póker?

Ez a plusz bónusz, hogy csökkenti a túl játékok arányát (más néven értékfogadások, vagy ellenőrzések), amelyek megsértik a nyereség százalékát, mivel ezek a műveletek könnyen csak királyt hagyhatnak a többi kéz számára. Ezért a legjobb gyakorlat az, hogy agresszívebben játsszon azokon a helyeken, ahol a legjobb kéz van (különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a mi játékunkban a második legjobb kéz általában király magas és hét magas).

Egy másik tényező, amely befolyásolja a számokat, hogy van-e nagyon jó keze. Amikor megkapja a flush tényezőt, az ellenfél kezeinek becslése pontosabb, ha igazán jó kéz van. A frusztráció ellenőrzésével a vezetők inkább arra koncentrálnak, hogy jobb kezeket és okosabb asztali pozíciókat találjanak. Míg senki sem élvezi, hogy a folyón túlcsordulnak, az érzelmi fegyelem ellenőrzi a gonosz késztetést, hogy három hordót lőjenek semmi mással, mint a királynő magas előre.

A sok keserű veszteség révén a legélesebb játékosok elnyelik a kemény leckét, hogy a készség csak fokozza a lucks befolyását bizonyos mértékig. Ez magasabb arányú útvonalakat kínál vissza a feketébe, mint a női szerencse csábításai ellen. Ebben az esetben meg szeretné győződni arról, hogy lazán játszik, mert ha az ellenfél a halmazt fogadja anélkül, hogy bármit is mutatna, akkor valószínűleg elveszíti.

Egy másik hiba, amit látok, hogy a játékosok teljesen másképp játszanak ugyanazon típusú ellenfél ellen. A legfontosabb az, hogy a tálcát kis méretben tartsuk. A másik hiba, amit látok, hogy keményen játsszuk. Az utolsó dolog, amit meg kell tennie, az, hogy üldözze az ellenfelét néhány dollárig, mielőtt rájönne, hogy nincs esélye. Tegyük fel például, hogy van egy magas zsebpárja, de az ellenfeled mutatja a dióféléket.

Most lehet, hogy csak egy harmadik pár, de biztos, hogy hívják, póker kezek ha az ellenfél fogadások kicsi. Tehát, ha a flush draw a flush, akkor az idő körülbelül 60% -át kell várnunk, hogy legalább egyet húzzunk, 30% -ot nullára, és 10% -ot ötre. Ezért az ellenfél kezeinek becslései pontosabbak lesznek azokban az esetekben, amikor elvárjuk, hogy nyerjen néhány flush (körülbelül 60 százalékban), mint azokban az esetekben, amikor elvárjuk, hogy ne nyerjen senki (körülbelül 10 százalékban).

Egy nagyszerű eszköz, amely segít meghatározni az ellenfél tartományát, hogy megnézze a flushek számát, amelyeket ebben a játékban kapunk. Ezeket nevezzük „flush tényezőknek”. A draw pókerben a játékosok két kártyát osztanak ki, és minden fogadási körben három további kártyát kapnak. Az ötödik körben további kártyákat is felvehetnek. Be lehet fogadni vagy összecsukni a két kártyájuk alapján.